Забути?.. Трохи укра нською, не проти?

Юлия Гичка
Хотіла, щоб лишились друзями
й забули про старе!
Забули зради, біль, образи...
Забули все чуже для нас --
ти ж сам цього хотів --
чому ж забув мене?

Тепер я хочу одного --
для Тебе щастя,
щоб світились очі!
І ніжність поцілунків,
що дарував мені,
нехай відчує інша...Серед ночі.

Хотітиму завжди пізнати те кохання,
яке звело нас разом,
Друже мій єдиний!
Невже воно існує на землі?
Якщо це так --
То людство не загине!