Асадов

Любочка Беляева
Я тобі дарувала Асадова…
Ти його читав «між  рядків».
І коли перемінююсь наново,
Ти мене кожен раз розумів.

І коли я зачитуюсь віршами,
Ти відстежуєш кожен мій рух.
І вустами, солодкими вишнями
Тихо мовиш… Ледь вловлює слух.

Я читала тобі Асадова…
«Між  рядків»… А ти все розумів.
З кожним словом народжуюсь наново,
Щоб мене ти ще більше любив.

14.09.2009