Вересень

Любочка Беляева
Ти для мене став вереснем……..
Солодким. Отруйним. Мрійливим. Тужливим.
Як торнадо, потужним. Як дитина, вимогливим.
Ти для мене став вереснем……...
Тим, що літо краде і ховає до наступного року…
Мій спокій… він пішов із тим літом у вересень…
Ти для мене став вереснем……..
Молінням. Прощанням. Довірою. Теплом.
Легким сном на гіллі клена-ясеня.
Я залишусь у вересні???
У тобі. У твоїх думках. Мріях…
Чи залишиш надію, ще й на жовтень
У твоїх снах, у очах???
Чи, може, в твоєму серці…
26.09.2009