Людина

Артём Коновалов
Людина, хто така людина?
Для чого в світі живемо?
Чого робить завжди повинні,
Собі та іншим всім добро?
Для чого нам життя дане?
І як той вірний шлях знайти,
Запам’ятай - життя одне,
Тож спробуй з шляху не зійти!
Цінуй близьких, твори добро,
Люби свій край, не забувай.
В душі щоб  радісно було,
Мої слова запам’ятай!

                16. 03. 2010. 20:53