Весна де

Любочка Беляева
(Весна іде)
весна іде... від цього нам не дітись!
нам не піти від поклику тварини.
попри бажання мусиш ти змінитись -
забути те, що ти все ще людина.

позбутися людського, щоб відчуть,
і зрозуміть, що розум не потрібен,
коли в бажанім погляді коротка мить
дарує і відродження й погибель...

вдихнуть на повні груди, але так,
щоб затремтіло серце у екстазі.
і аромат, і доторк - кожен знак
не пройде непомітно без уваги.

весна іде! люби і відчувай!
бо нам від цього нікуди подітись!
але ніколи ти не забувай
того, з ким можеш ніжністю ділитись!
05.04.2009