Насл див

Любочка Беляева
(Наслідив)
Наслідив ти в моєму серці!!!
Наслідив, як мале кошеня,
Що від страху вже ледь не померло,
Коли йшло між людей навмання…

Наслідив переляканим кроком…
Шепотів переляканим голосом…
А я мовчки дивилася збоку
Із свого холодного полюсу…

Наслідив… а кому ж прибирати???
Непотрібні мені ці сліди!!!
І тебе не хотіла я знати!!!
Тому прошу, будь ласка, піди!!!