Снежинка - льдинка

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/04/21/5776


Сніжинка - крижинка



Ах, якщо б я була сніжинкою,
ДО тебе б тоді могла полетіти,
Щоб в твоєму подиху расстаять,
Від рук твоїх тепла згоріти!

Ах, якщо б я була сніжинкою..!,
Що тобі у відповідь сказати?!,
Розучився.., небажання..,
І не "у кайф" чогось брехати!

Ах, якщо б я була сніжинкою,
ДО тебе б тоді могла полетіти..,
А, мене от так і "підмиває".., -
"Треба могти.., а не хотіти!"

Але, не сніжинка  - а крижинка ти,
І не навчена ти літати!,
А мені от щось небажання,
В ополонку  льодяну поринати!

Можливо б я пірнув, звичайно,
Та не оціниш ти добра,
Вибач.., не буду поринати!,
Поки що я у роздумах.., люба моя,

Ти - сніжинкою й крижинкою,
Залишайся.., а  я - вогнем!,
На погибель таке "щастя",
Зустрітися нам вдвох?!.., -
Це ж зустрич з мечем!