Хохлам. Про сало

Евгений Медына
З давніх пір ми, українці,
Полюбляєм їсти сало...
Із собою наодинці:
Шоб нікого не касало,
Шоб нішо не помішало,
І шоб нас, бува, не зглазили -
Шоб їм очі повилазили!

                *
Хліб - всьому голова!
Ну, а сало - жопа.
Принімай нас, ділова
Наша Мать Європа.

                *