Стишок на Белоруском языке З 23 Лютага

Сергей Гришин 4
Потам, крывёй за Радзіму стаяць,
ад ворага нас абараняць яны будуць,
за гэту зямлю будуць усе ваяваць,
бо нашу зямлю Беларусы цануюць.

Мужыкі-Беларусы ёсть дужая сіла,
на мясе, на сале яны ўсе раслі,
здаровыя хлопцы, іх доля не біла,
ад войск не хаваюцца, туды ўсе пайшлі.

Лютаўскае свята зрабілі для ўсіх,
абаронцаў айчыны, і больш не для кога,
і верш я пішу спецыяльна для іх,
бо нават у бое яны вераць ў бога.