Настоящая...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/04/21/5581


Справжня...


Жінки досить підступні,
Розважливі вони й хитрі..,
Дуже мало в них чогось "чемного"..,
Від чистої й світлої Любові!

Жінки досить підступні,
В цілому.., - "жриці любові"!,
Далеко не всім захочеться..,
Щось писати.., напріклад, вірші!

А от моя, - вона не така,
Оцінить мене й зрозуміє!,
Коня на скаку зупинить,
І в палаючу хату ввійде!

Нехай кінь мій хоча б з металу,
У Монако шукати "хату" ту..,
Не за них вона щиро кохає,
А серця з душею чистоту!

Є суки, звичайно, є стерви,
І Бог їм - творець і суддя,
Але, тільки моя, - не така!,
Їй вірю майже як у себе я!

А от моя, - вона не така,
Оцінить мене й зрозуміє..,
І в адовом полум'ї пекла,
Любов'ю своею врятує!

Просто вона, - така справжня,
У відмінності тих.., від інших!,
І їй від душі присвячую..,
Від серця написаний вірш!

Просто вона.., - така справжня!,
Хочеться завжди їй.., сказати,
Чудова й як принцеса чарівна!,
Таких же й вам, побажати!