За любовь и дружбу!

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/07/14/671


За любов і дружбу!



І не треба мені нагород,
Не прагну я тлінної слави, -
Усе віддам за твій лише погляд, -
Такий поблажливо-лукавий!

І не треба мені нагород,
Купи грошей, оті мільйони,
Я прагну тебе, - зірку!, -
А, не зірки, - на погони!

І не треба мені нагород,
Не прагну зовсім бессмертья, -
А, щоб бути з тобою завжди, -
Иль, хоча б, уже, - це століття!

І не треба мені нагород,
Купи грошей, оті мільйони,
Дуже великих, гарних зірок,
На із зиґзаґами погони!

І не треба мені нагород,
Щоб відіграли мені фанфари, -
Я прагну, лише, щоб друзі,
Завжди мене пам`ятали!

І не треба мені нагород,
Не мрію я про той Рай,
Від любові прагну згоріти, -
А не в горілочному перегарі!

Не прагну інших нагород, -
Щоб тільки бути біля коханих!,
Та  її відповідних почуттів, -
Дуже ніжних і ранимих!

І не треба мені нагород,
Не прагну зовсім я бессмертья, -
Плеча друга прагну й любові..,
Крил, - я бажаю собі в лихоліття!