БЕЗ ТЕБЯ

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/04/16/4862


Без тебе...


У житті ти багато чого досягла,
Ще більше в тебе  попереду, -
Вірної  ти йдеш дорогою,
Також  і далі йди в себе з вірою!

У житті ти багато чого досягла,
Ще більше в тебе попереду, -
Вірної ти йдеш дорогою,
Мені з тобою по шляху одному!

Є "попутники" по-життю,
Від яких уже зовсім нудить,
Ті, про кого в словах невтішних..,
Говориться.., Боже все вибачить!

Є і інші, що кидають,
У спину злих обривки фраз..,
Що безгрішними вважають,
Лише себе.., а бидлом - нас!

Їм суддя лише Бог на Небі,
Не в образі я на них,
ПРО Любов і вірну дружбу,
Не глумых про ціїх, вірш!

Є "попутники" по-життю,
Продають Добро й Світло,
Їм суддя лише Бог на Небі, -
Перед ним тримати відповідь!

А у житті буває різне..,
І людей усяких повно..,
Пропоную, - жити прекрасним!,
Від Любові завжди воно!

А у житті буває різне..,
"Зебра" хитра те життя,
Без Любові?, - не уя`вляю..,
Як без радуги довкілля!

А у житті буває різне..,
Таке смугасте те життя..,
Без Любові - не уя`вляю!,
А те кохання.., - це ТИ и Я!