Признание - в тот миг...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/04/13/5219


Визнання - У ту  мить...


У ту мить, коли тебе побачу,
Я усвідомлю й зрозумію, -
Тобою як ангелом любуюся,
Так закохався, що і дихати не смію!

Душею й серцем розумію,
Що без тебе все було б іншим,
Вдвоє меньшею була би насолода..,
Як би не було чудове всім!

Лише з тобою почуваю я всі фарби, -
Морський прибій і шерехи дощу,
І немає більшого у величезному світі щастя,
Окрім свідомості, що я Тебе Люблю!

Лише з тобою почуваю я всі фарби, -
Захід, світанок, і сполохи блискавиць,
Моя прекрасна принцеса з казки,
У ніг твоїх покірний, вірний принц!

Лише з тобою почуваю я всі фарби, -
Захід, світанок, і сполохи блискавиць,
Любов до тебе до Бога наближає,
Любов моя.., без усіляких границь!