Для тебе

Ветров Александр Иванович
Зустріти тебе - хочу
побачити твої - очі,
відчути запах твоїх долонь
а може навіть губ...шелест...сон

Побачити хмаринки з тобою - в небі
відчути біля себе - твоє серце,
полинути у безмежну ніч-далечінь
і торкатись всіх твоїх п'янких слів

І поринути в долі - забути усе.
Ночі божевілля - дим,секс,
відкривай безмежне марево світів,
я до тебе йду - відкривай своє люблю