Лелека... стихи погибшей дочери

Наталья Юмагужина
Оре  трактор  в  полi, далеко-далеко,
Курличуть  у  небi  далеко  лелеки.
У  вирiй  тiй  пташцi  пора  вiдлiтати,
Пора  Батькiвщину  свою  залишати.

Оре  трактор  в  полi,  далеко-далеко,
А  пташки  збирають  у  вирiй  сiмейко.
Та  не  хоче  лелека  кудись  вiдлiтати,
Iй  лiпше  у  рiдному  краю  помирати.

Оре  трактор  в полi, далеко-далеко,
Курличуть  у  небi  далеко  лелеки.
Так  i  я  мабуть,  як  та  лелека,
Буду  помирати  десь  далеко-далеко...


     28.03.1996г.  11 лет.
     Погибла 25.05.2000г.