Знову передник, ст йка

Ирена Скворцова
Знову передник, стійка
Купа п'яних імпотентів з недопалками в брудних руках
А ти готуєш чай,
Цей йобаний хвалений чай
Ах який гарячий, ах який терпкий
Ах який ароматний, ах, ах, ах!!!
А насправді бурда!
Знали б ви як його варили
Написано чай, а всередині бур'ян
Ви б його б краще б не пили!
Але вам похуй
І на чай, і на мене, і на мою спідницю
Бо ви вже добре вжили
І залишилося лиш чаєм упиться.
Тому що вдома жінка
А твоя клішня лізе під мою спідницю
А чай...
А кому він нах потрібен?
Якщо тут я, струнка,
Запхнута в коротку спідницю.
Чоловіків треба тримати,
як звірів у клітці,
Як свиней на фермах,
Або коней у стійлі.
Це було б ідеальне суспільство.
А поки що доводиться готувати чай
Цей запашний йобаній чай
В цій шлюшній короткій спідниці.