Без вагання

Людмила Дзвонок
Себе бачу в веснянім потоці.
Стільки сили в кожнім моїм кроці!
І бадьора, і швидка , ой, гарна!
Вся робота, що роблю, не марна!

Боже святий! Ти даєш видіння.
Мудрість посилаєш, в руки вміння.
Забери усі мої страждання.
Вірю в Твою силу без вагання.
23.03.2010

Стихотворение на украинском языке