Кохана

Будянский Олег
Кохана моя, Олюся!
Скільки ніжності в цих словах.
Кричати про це не боюся,
Хоча і міцно стою на ногах.

Як приємно з тобою бути
В цьому світі постійних турбот
І надію в майбутнє мати,
Хоча на тижні і вісім субот.

Я люблю твоє серце і руки
І все, що зробила сама,
ВСе воно є єдине для мене,
Бо на ньому є підпис вона.

І назвати коханням не знаю
Щось єдене, що накоїла ти.
Я від кожного дотику тану,
Як земля, що чекала весни.


         23 березня 2010