Пiсня

Лилия Дорожко
Пройшла любов. Цього вже не минути.
Проходить так моє життя.
A серце сповнене отрути,
Воно все жде чогось і з ним жду я.
---""---
---""---

О так, любові не вернути.
Й нічого вже не вернеться назад.
Та є надія і її не збутись.
Вона отруту в солод оберта.
--""---
---""---

Ми будем разом всі пісні співати,
Немов пташки в вешневому саду.
Ніщо не буде більше заважати.
Любове наша - будемо в раю.
---""---
---""---

О, так, того вже не вернути.
Нічого більш невернеться назад.
Та, є надія і її не збутись.
Вона отруту в солод оберта.
---""---
---""---