Дивне кружляння

Дарья Симонова Головченко
Ніч опустилась на стомлене місто,
Зорі цілують верхівки будинків,
А у повітрі бринить чисто-чисто
Пісня, яку нам співають сніжинки.
Падають, срібні, в дивнім кружлянні
Вальсом шаленим, вальсом останнім.
Танок цей дивний карбується в пам'ять,
Скоро сніжинки розтануть, розтануть,
І вже весняними будуть ночами
Стукати в шибку щастя сльозами.