Колишуть спогади думки...

Надежда Кошель
Колишуть спогади думки,
Мов вітер вишню:
"Перекрутились вітряки -
Не зви колишню"
Де ті, незаймані стежки?
Нема і сліду -
Понад рікою вітряки
Згубились з виду.
Як знати...Світиться зоря -
Дивуйся вроді!
Від ліхтаря до вівтаря
Живи у згоді!