У серпанку

Ветров Александр Иванович
У серпанку ранковім
розкидані зорі,
я до тебе по стежкам чудовим
приходжу кожної ночі

Я тебе лелею серцем
і тебе лелею душею,
у пісні написані ноти
а в мене болить щоночі

Не потрібно сліз,я знаю - не можу
не потрібно щастя - його не було ніколи,
по зорям котилося сонце
а в долонях залишилось море