Нехай

Ветров Александр Иванович
Нехай нас буде тільки двоє,яка різниця
думки розірвані наче та птиця,
що в горах заблудилась десь ночами
тобі зірву намисто там із раю

Тобі зірву я сонце з квітів
тобі зірву кохання ніжне,
відкрий чудові свої очі
твої думки й тривожні ночі

Відкрий кохання,біль і серце
відкрий думок веселий рай,
з тобою вперше як востаннє
малюю квіти на губах