Мiй сум

Канешно Вася
Повiй, вiтре, повiй на ВкраIну,
Де колись жила моя родина,
Де колись ходила я до школи,
Де менi назустрiч шлях i поле.

Повiй, вiтре, повiй з УкраIни,
Повернись до мене в цю хвилину:
Хай згадаю я все те,що любе,
Хай залишиться менi, зi мною буде.

Й може хтось iще там згадуЕ iнколи,
РозпочинА, майбуть, розмову ось таку:
"А пам"ятаЕш, як була у нашiй школi
Така смаглява дуже дiвчина з Баку?"