пророцтво не приховане в словах

Алёна Губина
пророцтво не приховане в словах,
крізь біль воно лишається між скронями
той вітер що вирує у степах
наблизиться до стріхи разом з променем

і видихнеться лементом птахів
порушивши мовчання невагомістю
життя його складається зі снів
в очах у недописаної повісті

мабуть і ми лишили письмена
малюнком на обточеному камені
та вкарбували в вічність імена
дарма що забувається звучання їх

(18.03.10)