Черный бумер

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/04/28/603


Чорний бумер


Чорний бумер, чорний бумер, -
Ти - реальність, а не марення,
На тобі вже от катаюся
Більше трешки лихих років я!

Чорний бумер, чорний бумер,
Де коробка "автомат", -
Дуже сильно полюбився
Нам "браточкам" агрегат!

Чорний бумер, чорний бумер,
І коробка "автомат"
Багато разів мене рятували
Від погонь,  від куль і так!

Чорний бумер, чорний бумер,
Я тебе не продаю, -
Хоч купив давно "Феррарі",
І на ньому тепер керму!

Чорний бумер, чорний бумер,
Я тебе не продаю, -
Хоч розбита уся підвіска, -
Тебе щиро я люблю!

Я купив собі "ФеррарЮ", -
Чорний на червоний колір,
Переменів і от катаюся,
Я тепер як президент!

Хоч купив собі "Феррарі",
І в "телках" мені служить мент, -
Але, тобі  я щіро відданий,
Мій стародавній друже і "кент"!

Чорний бумер, чорний бумер,
Твої хижі очі, - сповна.,
Так мої нагадують, -
Відзначає вся "братва"!

Твій оскал "акули чорної", -
Як і мій - вовчий оскал,
І напевно велику повагу,
За нього як і я «снискав»!

Чорний бумер, чорний бумер, -
Семисота ця модель, -
Не прагну я, інші "лайби", -
Почекають мене «покель»!

Чорний бумер, чорний бумер, -
Не прагну іншу модель,
Різні  "Бентли" і "Феррарі", -
Є "відстій", "братва", повір!