Ос ння тиша в парк прийшла

Дарья Симонова Головченко
Осіння тиша в парк прийшла.
Гаряче листя на землі -
Неначе пір'я із крила.

Летять у вирій журавлі
Охайно, змірено, ключем,
Кричать останнє: "Прощавай!"

А серце піниться жалем.
Спинись, о мить! Не йди! Чекай!