Мо буття

Вета Козакова
У всіх свій кайф і своя сіль життя.
Хочеш так, то буде так, а це - моє буття. 

Я бачу НОТИ, то для мене - ДУША:
ДО – тато, РЕ – мама, МІ – я, а ФА це зоря,
СОЛЬ – друзі, ЛЯ – гори, а СІ – ця весна.
Пробач, але для тебе в стані місця нема... 

У всіх свій кайф і своя сіль життя.
Хочеш так, то буде так, а це - моє буття. 

Я бачу АРКУШ, то для мене – ДУМКИ:
малюю СОНЦЕ, РІКИ, кольорові КАЗКИ.
Залишить місце не хватило ума...
Пробач, але і тут для тебе місця нема...

У всіх свій кайф і своя сіль життя.
Хочешь так, то буде так, а це - моє буття.

Ні, я-то можу вписати ноту ДЕВ'ЯТУ.
І десь лежить в мене пачка ПАПІРУ.
Але сьогодні чомусь так хочу спати...
Нема часу, не хочу, не буду, не встигну!
 
У всіх свій кайф і своя сіль життя.
Хочешь так, то буде так, а це моє буття.

Коммент: А по желанию, можно по полутонам пойти. Нот всего 7, а клавиш 13 в октаве, и...
Лист бумаги имеет две стороны... Ты на одной рисуй "своє буття", а на другой остались МЫ... (96 ударов в минуту)