Вранцi на свiтанку...

Наталья Колопенюк
 
Вранці на світанку сонечко зустріну,
Пісню заспіваю про єдину мрію,
Про своє кохання, про свої надії,
Про свої натхнення у великій Вірі.
Простягну долоні під яскраві хвилі,
Хай в них щиро лине відповідь Ярили.
Задзвенять струмками сонячні дарунки,
Та зігріють серце ніжним поцілунком.
Дякую Ярилі за новеньке плаття,
Зіткане для мене сонячним багаттям.
На світанку вранці низько поклонюся,
Матінко-Цариця, до Землі звернуся:-
Дякую, рідненька, за твої старання,
За твої щедроти - ночі та світання,
За цвітіння квітів, та за співи птахів,
За морозні зими, за лелек на даху.
За синів і доньку, лагідних онуків,
За жіноче щастя, за любов та муку.
Дякую за долю, за таку, як маю,
Всі твої дарунки радісно сприймаю.