Тебе - в образе ангела

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/04/09/5763


Тобі - В образі Янгола


Тобі присвячувати хочеться,
Пісні свої й вірші,
Мила, в образі Янгола,
ІЗ  чудовою харизмою душі!

Тобі присвячувати хочеться,
Кожен  схід сонца і зоряну нічь,
Усе саме у світі Прекрасне..!, -
Хіба я в тому винен, із тобою віч на віч?

Тобі присвячувати хочеться,
Спів птахів, всі квіти по-весні,
Мила.., в образі  Янгола,
Подобаєшся дуже ти мені!

Тобі  дарувати хочеться,
Взимку тепло в холоди,
А, сонце, посмішку й щастя..,
Так це, звичайно же.., - завжди!

Тебе полюбити хочеться,
Такою, яка ти є,
І, для тебе в житті  я пожертвую..,
Усім..!, - окрім  честі  лише!

Тебе покохати хочеться,
Міцно, від Серця всього..,
О, Боже..!, як ти розумієш,
Мене.., - проникаючи в нього!