Прощання слов янки

Белый Сергей
(спроба створити український варiант тексту до старого маршу)

Встанем ми за Вкраїнську державу,
Покладем на вівтар ми життя,
Збережемо батьків наших славу –
Нам до рабства нема вороття!

Приспів:
І що б не було –
Ми знищимо зло,
Відтворимо знов
Ми радість, щастя і любов.

Дай нам, Боже, сили для звитяг!

Хай життя нам створило проблеми
Подолаємо їх за будь-що:
Ми когорту відважних зберемо
Й нас тоді не зупинить ніщо.

І нехай нам чи гірко, чи важко,
І нехай нелегке в нас життя -
Праця наша, смиренна і тяжка
Забезпечить нам всім майбуття.

Івано-Франківськ
березень 2010р.