Шапочуць вусны...

Ирина Шабулдаева
Шапочуць вусны словы пра каханне.
Шапоча сэрца словы пра каханне.
Шапочуць вочы словы пра каханне.
Шапоча іх мне і тваё дыханне.
Шапочуць кветкі і шапочуць травы,
Шапоча вецер і шапочуць мары,
Шапоча ложак  і бялюткі ліст паперы.
Шкада толькі, што я шаптаць іх не ўмею.