Хочеш, розпов м тоб...

Наталия Григорьева
Хочеш, розповім тобі про сонце,
Що дивно сяє в синій вишині,
Промінням заглядає у віконце,
Дарує людству щедрі теплі дні?
Хочеш, розповім тобі про море,
Або про велетенський океан?
Чи про степів безмежнії простори?
Щоб зняти болісність твоїх серцевих ран.

Хочеш, розповім тобі про щастя-
Яким воно буває на землі?
Про відчуття від першого причастя,
Чи як вночі співають солов'ї?
Хочеш, розповім тобі про тишу,
Що від молитви оселється в душі?
Послухай! Обіцяю - не залИшу...
Я буду поруч вранці, вдень, вночі...
Хочеш, розповім тобі як сяють
І яке тепло несуть у світ
Очі у людини, що кохають?
Як очі здатні розтопити лід!
Хочеш, розповім тобі...