Дикi хащi

Виктор Малороссов
Ми маримо безгрішними краями,
Малюємо в уяві райські кущі,
У кавовій майбутнє бачим гущі,
Роками не приходячи до тями.

Щасливим душам прокидатись важче -
В життя корінням повростали довгим,
Прикрили очі саваном із шовку...
Не сад едемський в них, а дикі хащі.



   13.03.2010р.