В душ мо й блокнотик

Ирена Скворцова
В душі моїй є блокнотик
Його сторінки чорніють друкованими літерами
Там кожне твоє слово
Та все, що б ти не зробив
Кожна дія викарбована.
Коли болить тіло, звертаються до лікаря
А ти топчешся по душі
До кого піти, кого викликати?
Куди віднести своє серце розбите?
Чи усміхненою мумією з тобою жити?
Ні, це смертовбивство
А я шанувальниця життя
Але ж куди податися? Що робити?
Зодягнена в жертовні руни
Піду на пошуки того,
Хто зможе мене просвітити
Відкрити на стежку очі
І змусить тебе розлюбити.