***

Людмила Михалина
Ти запитаєш:скільки в мене гірких слів?
А я тобі нічого знов не скажу.
Бо ти мене зігріти не зумів
За ці роки -ну геть ніразу.

Хоча вогонь кохання був.
І навіть вогнище палало
Та ти на нього й не дмухнув
Воно само собі згорало.

І якщо руку простягти,
Могли б ми навіть обпектися
То якже швидко ми змогли
Кохання нашого зректися?

Із полум"я залишивсь тільки жар-
За ці роки усе зотліло
А ти мене й ніразу не зігрів
А я цього до болю так хотіла!