Нема н кого поруч

Людмила Михалина
Нема нікого поруч:
І тільки самота у моє серце стука.
Їй відкрию двері-
Хай хоч вона зі мною буде.
З нею повечеря
І ляжу спати.
Й насняться мені знов
Мої померлі мама й тато.
О,Боже,як же важко сироті-
Нема докого притулитися й заплакать.
Хоч є сестра,та вона ще молода.
Вона мене зовсім не зрозуміє.
Не можу дихати-
У серці самота танцює танець-
Танго сніговіїв.
Той танець вихрем душу облетить,
Збентежить вже її,знесилену,до ранку.
А серце плаче!
Серце хоче жить-
Без самоти,танцюючої танго!