Не питай...

Людмила Михалина
 НЕ ПИТАЙ...
Не питай:чому знову сумна я
Чому знову сумні мої дні-
Відчуваю:не має кохання
Поміж нами у нашім житті.

Може просто я звикла до тебе?
Чути голос твій,бачить тебе?
Може цього мені вже не треба,
Може це все кудись промайне?

Чи любили обоє-не знаю.
Відчуваю:минає любов.
Та спитаєш мене: чи кохаю?
І я "ні" не скажу тобі знов!