Я побачив тебе сьогоднi...

Юрий Дубинский
                *  *  *
Я побачив тебе сьогодні
І миттєво розтануло "я",
Поглинулась твоя самотність -
Руйнуванню піддалась моя.

Враз ніжніше засяяв місяць,
Потеплішав і вітер нічний,
Відчуття стали легші, вільніші,
Збагатилося сховище мрій.

У скарбниці нова коштовність:
Сяйво-погляд і... серцебиття,
Не твоє, не моє, а зовні,
Чи зсередини - ритм почуття?

Незбагненне єднання природи
В променевому русі думок,
В почутті з глибиною безодні,
В миті радості серця, де Бог.

29.03.10