Тону

Аня Янушко
Тону.Потопаю, повільно потопаю в людях,
подіях,буднях,транспорті,словах,думках.
Потопаю в собі.
Буль.
Буль.
Затягує бридка слизька трясина,
що булькає і насміхається.
Наді мною.
Ха.
Ха.
І протестую,і тіло протестує,
мозок запалений,серце з”їло себе.
Всі кинули.
По
ка.
Світ лихоманить,Джульєтта з”їхала з глузду,
і лиш дивимось як корчиться на сцені
її бесполе дитя.
Топ.
Топ.
Блюю істериками,плачу портвейном і кавою.
А хтось вдома сидить.
І п”є каберне.
Сьорб.
Сьорб.
А ти їси шкарпетки з малюнком кексів.
Гризеш нігті й відчайдушно граєш
на піаніно Синатру.
Бринь.
Бринь.
Тиша.всі померли?