One winged angel

Анастасия Боловина
One winged angel lives in us,
One winged angel not seen in glass.
One winged angel - a hope for love?
One winged angel - such a stuff!

No nimbs, no tears, no steps,
No human social success,
Looks like a bike among cars.
But Listen a song of stars!