Джим Моррисон. Холодная электромузыка

Глеб Ходорковский
            Холодная электромузыка
                оскорби меня
            Разорви мой разум
                тёмным своим сном

            Холодная стальная святыня
                Живой но холодный разум
                на побережьи душном

            Мы ветераны - солдаты
                Заграничных
                Рок-Ролльных войн

                *   *   *

Zimna elektryczna muzyko
wyrz;d; mi krzywd;
Rozedrzyj m;j umys;
swym ciemnym snem

Zimna stalowa ;wi;tynia
Zimne ;ywe umys;y
    na zaduszonym wybrze;u

Weterani zagranicznych wojen
Jeste;my ;o;nierzami
    Rock & Rollowych Wojen