Свеча памяти и скорби...

Мария Зорина 3
В память о жертвах терроризма...
---------------------------------

Помяни,Господи ,и вся в надежде воскресения и жизни вечныя усопшия,отцы и братию нашу,и сестры,и здесь лежащия и повсюду,православные христианы,и со святыми Твоими,идеже присещает свет лица Твоего,всели,и нас помилуй,яко Благ и Человеколюбец.Аминь.(Поклон)