***

Елена Чаплыгина
Я засинаю у твоїх долонях
Як те маленьке злякане дівча
На смак куштую краплі сліз солоних
Від думки,що була самотня,нічия

Ковтала кожне слово про кохання
Неначе це була мені присвята
Частіше обминали сказані зізнання
І поступово серце поглинала втрата

Не чула вже давно свого ім’я
Щоби його ласкаво промовляли
Так само,не цікаві справжні почуття
Як боляче,якби ви тільки знали…

І легше думати,що я твоя
І мріяти,що сплю в твоїх долонях
Зізнатись важко… нічия
Куштую сльози,що біжать по скронях.