Балаболки

Александр Зубрий
Раз поручик із корнетом
Дівку цьомнули дуетом.
Ці об’єднані зусилля
Довели їх до безсилля.
А панянці – усе мало!
Дівка – вісім пудів сала!

Десь у джунглях, у Малі,
Є пігмейчики малі.
Давні в них традиції –
Їсти експедиції.
В Сенегалі ловлять раків,
І в житті не миють спини (!).

На городі дід  Панас
Зростив смачний ананас.
Виріс в нього фрукт чудовий, 
Весь зразково-виставковий.
Тільки ж кум Панаса Влас
Зжер те диво, гегемон!