гречка

Июльский Покой
Зустрілись двоє у гречанім полі
Замріяні, залюблені і грішні.
Можливо там вони шукали долі,
А може просто, щоб писати вірші…
Кохались очі й мліли руки
І дихати було несила.
Такі солодко-п’яні муки
Їх  ніч і пристрасть полонили…