З таких, як я, виходять поетеси?

Людмила Михалина
Хіба з таких,як ,я ,виходять поетеси?
хіба із мене буде Ганна Чубач?
Ніколи не піднімусь в піднебесся
І віршів моїх мало хто почує


Хоч родом із Подільського села
Як панні Ганна!
І навіть з нею з одного району!
Писати так,я не зумію гарно
Хоч це люблю й робитиму доскону.


Можливо, в чомусь я й досягну висоти.
І,може ,піднімуся- вище хати.
Та слів таких й душевноії краси...
Я не знайду,щоб так,
Як Ганна Чубач написати...