Балаболки - 2

Александр Зубрий
Якось вранці іноземці
Їхали в Москві в підземці.
І сказали «Тумбай лаша…»
А скинхедам вчулось - «Раша».
Гостей били – шумів гай!
Гоу хоум, сер! Гудбай!

Раз приватний підприємець,
В Україні – іноземець,
Заплатив усі податки.
І тепер він шиє латки,
На бюджеті, до дірок.
В нас податки – до зірок!

Якось раз професор сивий
Відкриття зробив красиве.
Він, вивчаючи мурашки,
В полі розглядав комашки.
Глип, а там, за лупою,
Вид незнаний лупає!

Якось раз зятьок Петро
Браги вихилив відро,
І порвав аж два баяни,
Гравши так, що й зорі ранні 
Повтікали вранці з неба.
Так ховати тещу треба!

Раз жалілась молодиця,
Що на кума дуже злиться:
- Припирається щоранку
І заводить, як шарманку:
«Крім дружини я – ні-ні!»
Нащо кум такий мені?!