Дело вкуса - Лимерик

Джонни До
                There was a young cannibal Ned,
                Who used to eat onions in bed;
                His mother said, "Sonny,
                It's not very funny,
                Why don't you eat people instead ?"
                - Gillian Nash

Каннибал по прозванию Нэд
Любил есть чеснок на обед.
Неуместен смешок –
Мать сказала: «Сынок,
Ведь люди вкусней, разве нет?»