Кохання

Коля Варваров
             
Кохання?Що це?
Потрібно людям всім воно,
Як травам треба сонце,
Як живому треба сон.
Кохання-це тягар великий у житті,
Що кожному потрібен він,
Це смута на яву й у сні,
Що не проходить ніколи.
Кохання-це звук душі,
Що кличе до тієї
Єдиної коханої твоєї,
Що затаїлась у твоїй душі.
Це думка,що не дає тобі заснути
Весь час ти думаєш про це
У сні кошмар це невгамовний,
Що не покидає він тебе.